Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Paulowski, Müller & Partners

Succes verzekerd
Als eigenaar van een duurzame energie-installatie, zoals een windturbine, zonnepanelen of bio-installatie, levert u een actieve bijdrage aan een schone en leefbare toekomst: een mooie gedachte. Maar als eigenaar zijn er altijd de nodige risico’s waarmee u geconfronteerd kunt worden. Schade aan uw duurzame energie-installatie is immers nooit helemaal uit te sluiten. Verstrekkende financiële gevolgen - en daarmee rendementsverlies -  zijn gelukkig in de meeste gevallen wel te voorkomen. PMP helpt u  daarbij. Met een uitstekend op maat gemaakt verzekeringspakket. Zo is uw succes verzekerd! 

Onafhankelijk en objectief
PMP is volledig vrij in haar advisering. Dit uit zich in een objectief advies dat in uw belang is en niet in het belang van een grote financiële instelling of verzekeringsaanbieder. Omdat PMP in eigen huis verzekeringsproducten ontwikkelt, kan maatwerk worden geleverd. Hierdoor kan uw verzekering geheel op uw wensen worden afgestemd.

Onze polissen

Turbine Plus, Bio Plus en Zonne Plus
De scherp geprijsde Plus Polissen van PMP kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Ook is het mogelijk om de elektrische infrastructuur van windparken te verzekeren. In tegenstelling tot veel andere verzekeringsaanbieders biedt PMP de hoogste nieuwwaarde vergoeding, de laagste afschrijving en veel extra dekkingen.

Tesla verzekering en Green Miles

PMP is een groot voorstander van elektrisch rijden en wil dit graag stimuleren. Daarom kunt u nu ook bij PMP terecht voor een verzekering voor uw Tesla. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat u als berijder van de auto geheel wordt ontzorgd. Naast de standaard voorwaarden die u van ons als erkende verzekeraar mag verwachten bieden wij u veel extra voordelen. We denken met u mee en zorgen ervoor dat u zelf nergens naar om hoeft te kijken. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw Tesla. Goed voor u, goed voor het milieu. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze speciale website www.tesla-verzekering.nl.

PMP is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12006614.
Kijk voor meer informatie op www.pm-partners.nl of neem contact op met Martin van der Meulen.

Paulowski, Müller en Partners B.V.
Hengelosestraat 569
Postbus 3141
7500 DC Enschede

Telefoon: (053) - 434 74 60
Fax: (053) - 434 12 23
E-mail: info@pm-partners.nl

Raedthuys nieuws