Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Uitnodiging informatiemarkt windmolen Zenkeldamshoek Goor

02-05-2016

De initiatiefnemers van de windmolen op Zenkeldamshoek, Energie Coöperatie Hof van Twente (ECHT) en Raedthuys Pure Energie, nodigen u van harte uit voor de informatiemarkt over de windmolen.

Wanneer:       donderdag 12 mei 2016
Hoe laat:        vrije inloop tussen 19:30 en 21:30 uur
Waar:              De Reggehof, De Höfte 5 in Goor

Tijdens deze avond kunt u tussen 19:30 uur en 21:30 binnenlopen wanneer het u uitkomt. U heeft dan de gelegenheid om uw vragen te stellen bij de informatiestands op onze informatiemarkt. Ook kunt u informatie krijgen over de uitkomsten van de onderzoeken, participatiemogelijkheden en de verdere stappen die we nog moeten zetten. Op de informatiemarkt zijn verschillende partijen aanwezig: ECHT, Raedthuys Pure Energie, Pondera Consult (het bureau dat de onderzoeken naar geluid en slagschaduw heeft uitgevoerd) en gemeente Hof van Twente (vergunningentraject). De informatiemarkt wordt georganiseerd door ECHT en Raedthuys Pure Energie en is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie
Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Kijk dan op de website www.windmolenzenkeldamshoek.nl en schrijf u in voor de nieuwsbrief. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de windmolen of over de informatieavond? Neem dan gerust contact met ons op via info@windmolenzenkeldamshoek.nl.


Raedthuys nieuws