Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Verslag informatieavond Windpark Bijvanck

26-11-2014

Op dinsdag 18 november vond in Loil de informatieavond plaats over Windpark Bijvanck. Samen met omwonenden, de gemeenten Montferland en Zevenaar, de provincie en diverse adviesbureaus gingen we in gesprek over thema’s die aanwezigen zelf konden aandragen. De meest genoemde: locatie, alternatieven, participatiemogelijkheden, subsidie en informatievoorziening. Voor wie het gemist heeft, onderstaand de link naar de vragen en antwoorden die voorbij kwamen.

Vragen & Antwoorden Bijvanck

Over windpark Bijvanck

Als het project doorgaat, komen de vier windmolens parallel aan de Didamse Wetering tussen Angerlo en Loil te staan. De masten van de molens zullen maximaal 124 meter hoog worden en de rotordiameter is tussen de 100 en 122 meter. Op basis van actuele metingen verwachten we een jaarlijkse productie van ruim 32 miljoen kilowattuur, waarmee we bijna 10.000 huizen van groene stroom kunnen voorzien.

Vragen over windpark Bijvanck?
Meer informatie is te vinden op www.windparkbijvanck.nl. Bij vragen over het windpark kunt u contact opnemen met Raedthuys Pure Energie, via telefoonnummer 053-4341200. 

 

Raedthuys nieuws