Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Pure Energie en Van Beek lanceren samenwerking op Energie 2014

06-10-2014

De groenste energieleverancier van Nederland en energiemanagement-expert Van Beek slaan de handen ineen om bedrijven maximaal te laten besparen op energie. Met een heldergroen business-concept maken ze de cirkel rond: besparen, zelf opwekken en wat dan nog nodig is, kopen bij de meest transparante stroomleverancier van Nederland: Pure Energie. 

Unieke samenwerking 
Beide partijen hebben voor elkaar gekozen omdat zij in elkaar dé aangewezen partij zien om de energietransitie in Nederland te realiseren én te versnellen. Van Beek vanwege de kennis van energiemanagement en besparing, Pure Energie vanwege het feit dat zij de groenste energieleverancier van Nederland zijn. Door de bundeling van krachten hebben bedrijven nu één loket voor duurzaam energiemanagement. Besparen op energie én duurzaam energieverbruik gaan hiermee hand in hand.

Alfons Wispels van Pure Energie: “Duurzaam denken begint met besparen. Wij vinden het geweldig dat dé autoriteit op het gebied van energiemanagement en -besparing ons heeft gekozen als partner in verduurzaming”.

Ron Hendriks van Van Beek: Onze jarenlange ervaring wijst uit dat bedrijven die kiezen voor een integrale aanpak van energiemanagement eenvoudig 15% á 20% kunnen besparen. De innovatieve energieconcepten van Pure Energie zijn een perfecte aanvulling op onze dienstverlening. Hiermee kunnen we onze klanten nu ook energie leveren en zelf op laten wekken, altijd op duurzame wijze.”

Hoe werkt het?
Het concept is gebaseerd op de Pure Energie driehoek: drie essentiële stappen richting duurzaamheid: besparen, zelf opwekken en aanvullen wat dan nodig is. Voor het besparingsdeel is Van Beek aan zet: de combinatie van monitoring en energie expertise is de kern. Met energiescans en roadmaps brengen zij voor bedrijven het energieverbruik en besparingsmogelijkheden in kaart. Een geavanceerd monitoringsysteem laat zien of het gewenste effect wordt gerealiseerd. Zelf opwekken en echt groene stroom kopen kan bij Pure Energie.

Meer informatie over van Beek is te vinden op hun website.

Raedthuys nieuws